Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 15 in /www/wp-includes/class-wp.php on line 223 Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 15 in /www/wp-includes/class-wp.php on line 224 voorwaarden – Twirlzusjes
Uw winkelwagen is leeg.

voorwaarden

Na het maken van een foto in de fotohoek komen uw foto’s online te staan op www.twirlzusjes.nl of geallieerde pagina’s / media, mocht u na het maken van een foto in de fotohoek wensen dat uw foto niet online komt te staan dan kunt u dit aangeven voordat de foto sessie begint.

Ben je nog geen 18 jaar? vraag dan toestemming aan je ouders / verzorgers voordat je op de foto gaat.

Uw persoonlijke gegevens zoals Uw email adres, voor en achternaam en overige gegevens die u invult tijdens het bestelproces worden enkel gebruikt om u op de hoogte te houden van uw bestelling.

Het is niet toegestaan om het logo op de foto’s te verwijderen (watermerk), of te snijden waardoor het logo niet meer zichtbaar is, een betaalde foto welke vrij is van licenties is te bestellen vanaf €1,- per foto.

In Europa bestaat het heroepingsrecht echter is deze niet geldig voor specifieke producten zoals Fotografie afdrukken en digitale downloads. meer informatie hierover is te vinden op Autoriteit Consument & Markt en op wetten.overheid.nl. Dit is eveneens van toepassing op reeds gedane bestellingen die derhalve niet herroepbaar zijn.

Twirlzusjes behoudt het gebruiksrecht van de gemaakte foto’s voor promotionele doeleinden en ander mogelijk gebruik, tevens doet twirlzusjes geen afstand van auteursrecht bij het verkopen van een foto al dan wel digitaal.

Twirlzusjes.nl
info@twirlzusjes.nl